Απαγορευτικό απόπλου λόγω κακοκαιρίας σε Σούδα και Πειραιά

Κανένα σχόλιο

Σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου από το λιμάνι του Πειραιά και το λιμάνι της Σούδας λόγω των ισχυρών ανέμων – Δεν εκτελούνται τα δρομολόγια για ανατολικό Αιγαίο, Κυκλάδες, Κρήτη και Δωδεκάνησα

Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς τέθηκε σε ισχύ απαγόρευση απόπλου για ανατολικό Αιγαίο, Κυκλάδες, Κρήτη και Δωδεκάνησα.

Η απόφαση ελήφθη λόγω της κακοκαιρίας, και κυρίως λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στα πελάγη και φθάνουν κατά τόπους τα 9 ή και τα 10 μποφορ στο βόρειο Αιγαίο.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις