21.8 C
Chania
Monday, May 6, 2024

Ηράκλειο: Την έπεισαν να επενδύσει σε bitcoin και έχασε 5.500 ευρώ

Ημερομηνία:

Ήθελε να βγάλει εύκολο κέρδος αλλά την… πάτησε. Ο λόγος για μια 60χρονη γυναίκα από το Ηράκλειο, που διάβαζε στο διαδίκτυο για επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα και είπε να αβγατίσει τα χρήματά της.

Στην αρχή, γύρω στις αρχές Μαρτίου, επένδυσε 250 ευρώ και είδε κάποιο κέρδος στον λογαριασμό της. Έπειτα της ζητήθηκε από την “εταιρεία” που βρήκε στο διαδίκτυο να “επενδύσει” άλλα 5.250 ευρώ, κάτι που επίσης έπραξε καθώς ανέμενε να έχει ακόμη περισσότερο κέρδος.

Όταν όμως μετά από κάμποσο καιρό που ζήτησε να εισπράξει τα κέρδη της τής είπαν ότι θα έπρεπε να “επενδύσει” άλλα 6.000 ευρώ, την έζωσαν οι υποψίες. Οι υποψίες αυτές έγιναν βεβαιότητα καθώς δεν λάμβανε κανένα κέρδος, και τότε η 60χρονη αποφάσισε να καταγγείλει την απάτη που έγινε εις βάρος της στην Αστυνομία, αφού έκαναν φτερά από τον λογαριασμό της 5.500 ευρώ…

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα στα Χανιά – Χάνει δύο δάχτυλα

"Παρατράγουδα" σημειώθηκαν στα Χανιά, αμέσως μετά την Ανάσταση, καθώς...

H γενιά των 65άρηδων εργαζομένων – Το νέο τοπίο στο ασφαλιστικό

Σε αύξηση των ηλικιακών ορίων συνταξιοδότησης οδηγούν οι επικαιροποιημένες μελέτες των...

Πέθανε η φωνή των “Socrates”, Αντώνης Τουρκογιώργης

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου...