Από το ΕΒΕΧ: Debate με τους υποψήφιους Δημάρχους των Χανίων για θέματα «επιχειρείν»

Κανένα σχόλιο

Το Επιμελητήριο Χανίων  στο πλαίσιο της ενίσχυσης και στήριξης της τοπικής επιχειρηματικότητας αποφάσισε να ενημερωθεί από τους υποψήφιους «εν δυνάμει» Δημάρχους των Χανίων, για τις θέσεις και προθέσεις τους που αφορούν το επιχειρείν.

Μέσα από ένα debate όλων των υποψηφίων, οι Χανιώτες επιχειρηματίες με ερωτήματα που θα έχουν από πριν καταθέσει στο ΕΒΕΧ, θα μάθουν τι προτίθεται να κάνει ο κάθε ένας από αυτούς ξεχωριστά για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά στο επάγγελμα τους.

Οι ερωτήσεις, θα συγκεντρωθούν από το Γραφείο τύπου του Επιμελητηρίου και στη συνέχεια θα ομαδοποιηθούν ώστε να τεθούν στους υποψηφίους Δημάρχους κατά την διάρκεια του debate.

"Sponsored links"

Περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο διεξαγωγής του debate, θα δοθούν τις επόμενες ημέρες.

Το Επιμελητήριο παρακαλεί τα μέλη του να υποβάλλουν έως τις 3 Μαΐου 2019 τις ερωτήσεις τους στέλνοντας τις στο ακόλουθο emailpress@chania-cci.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις