Αυτά είναι τα ονόματα των πρώτων 50 υποψήφιων του συνδυασμού “Δήμος Ενεργών Πολιτών” του Τάσου Βάμβουκα

Κανένα σχόλιο

Στην δημοσιοποίηση των ονομάτων 50 υποψηφίων συμβούλων με τον συνδυασμό “Δήμος Ενεργών Πολιτών” στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας.

Στα ονόματα αυτά που δημοσιεύτηκαν και ακολουθούν παρακάτω μαζί με τις φωτογραφίες των υποψηφίων, συγκαταλέγονται πρόσωπα γνώριμα από το παρελθόν και την προηγούμενη υποψηφιότητα του κ. Βάμβουκα, ενώ δεν λείπουν και νέα φρέσκα πρόσωπα που θα διεκδικήσουν την ψήφο των Χανιωτών.

Δείτε τους 50 υποψήφιους σύμβουλους με τον συνδυασμό του Τάσου Βάμβουκα:

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις