Αυτοψία σε σχολικές μονάδες του Δήμου από τον Δήμαρχο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Αυτοψία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, σήμερα, Παρασκευή 7/9/2017, στις εργασίες, που εκτελούνται από τον Δήμο στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων καθώς και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Σούδας, συνοδευόμενος από Αντιδημάρχους, τον Πρόεδρο Σχολικής Επιτροπής  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, Νίκο Βλαζάκη, και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου.

“Επισκεπτόμαστε το 3ο Δημοτικό Σχολείο, στο πλαίσιο των αυτοψιών, που πραγματοποιούμε στις σχολικές μονάδες, προκειμένου να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι εν όψει της έναρξης της σχολικής περιόδου. Έτσι, παρόλο που πριν από μερικά χρόνια το συγκεκριμένο σχολείο είχε ανακαινιστεί,υπήρχαν ζητήματα, όπως η κατάσταση των εξωτερικών τουαλετών, τις οποίες ανακαινίσαμε πλήρως, τα προβλήματα υγρομόνωσης στη στέγη, του κυρίως κτιρίου, τα οποία αντιμετωπίσαμε, ενώ προβήκαμε και σε άλλες εργασίες, όπως την τοποθέτηση στεγάστρων, στις οποίες ως δημοτική αρχή με τη συνδρομή της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, δώσαμε προτεραιότητα”, τόνισε στις δηλώσεις του ο κ. Βάμβουκας.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος Χανίων αναφέρθηκε και στην προσπάθεια της δημοτικής αρχής για οριστική επίλυση χρόνιων προβλημάτων σχολικής στέγης του Δήμου, με την πρόταση για ένταξη και κατασκευή οκτώ σχολικών μονάδων, μέσω Σ.Δ.Ι.Τ, επισημαίνοντας και τον σχεδιασμό για ανακατασκευή του Πάρκου Ειρήνης & Φιλίας των Λαών, προϋπολογισμού 2 εκατ. ευρώ, το οποίο βρίσκεται στην ίδια πρόταση. “Οι μαθητές των σχολείων της Κοραή θα έχουν στη διάθεσή τους ένα επιπλέον μεγάλο πάρκο, ο οποίος μεταξύ άλλων θα είναι διαθέσιμος για να καλύπτει πολλές από τις δραστηριότητές τους”, τόνισε ο κ. Βάμβουκας,

"Sponsored links"

Από την πλευρά της η Δ/ντρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου, Χρύσα Τερεζάκη, ευχαρίστησε θερμά τη δημοτική αρχή, τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, Νίκο Βλαζάκη, καθώς και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου, Κώστα Μπροκαλάκη, τόσο για τις εργασίες, που εκτελέστηκαν, όσο και για τη γενικότερη συνεργασία.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Σούδας, όπου ο Δήμαρχος Χανίων προχώρησε σε αυτοψία των εργασιών. “Πέρα από τις εργασίες συντήρησης, που έχουν γίνει, διαμορφώσαμε τον εξωτερικό χώρο του σχολείου με τέτοιο τρόπο, ώστε να αυξήσουμε την ασφάλεια των παιδιών μας”, τόνισε σε δήλωσή του ο κ. Βάμβουκας, προσθέτοντας ότι οι εργασίες θα συνεχιστούν μεθοδικά και στοχευμένα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα, που υπάρχουν σε αρκετές σχολικές μονάδες του Δήμου μας.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today