Αύριο Τετάρτη η ονοματοδοσία οδού “Στάθη Λαζαρίδη”

Κανένα σχόλιο

Την Τετάρτη 22/5, στις 12.00, θα πραγματοποιηθεί από τον Δήμο Χανίων σε συνεργασία με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Χανίων η τελετή ονοματοδοσίας της οδού “Στάθη Λαζαρίδη”, παραπλεύρως του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων, εις μνήμην του αδικοχαμένου Ανθυπαστυνόμου, Ευστάθιου Λαζαρίδη.

Επισημαίνεται ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων με την υπ΄ αριθμ. 363 Ομόφωνη Απόφαση, που έλαβε στις  22 Απριλίου 2019, ενέκρινε τη μετονομασία τμήματος της οδού «Εμ. Αντωνιάδου», που βρίσκεται στην περιοχή του Κουμπέ, κάθετα της Λ. Ηρακλείου και παραπλεύρως της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης έως την οδό Ψυλλάκη, σε οδό “Στάθη Λαζαρίδη”.

Θα προηγηθεί τρισάγιο στο παρεκκλήσι του Αγίου Αρτεμίου, στον προαύλιο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων, εις μνήμην των πεσόντων στο καθήκον αστυνομικών.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις