Δείτε το βίντεο για το Ολοκαύτωμα της Καντάνου που θα προβάλλεται σε όλους τους Σταθμούς του Μετρό και του Σιδηρόδρομου στην Αθήνα

Κανένα σχόλιο

Μέχρι τις 3 Ιουνίου σε όλους τους σταθμούς του μετρό αλλά και του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου θα προβάλλεται ένα βίντεο δημιουργίας Κωστή Πετράκη και Μιλτιάδη Γαλίτου, σε μουσική Ross Daly για τα 77 χρόνια από το Ολοκαύτωμα της Καντάνου.

Ο Δήμος Καντάνου Σελίνου σε σχετικό μήνυμα ευχαριστεί την εταιρεία “Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε. (ΣΤΑΣΥ)” και σημειώνει ότι μέσω της προβολής του βίντεο θα  γνωρίσουν οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες της Πρωτεύουσας την ιστορία ενός από τα πιο τυραννισμένα μέρη της Κρήτης, την ιστορική και μαρτυρική Κάντανο.

Αναφέρει σχετικά:

"Sponsored links"

“Τρεις επιγραφές άφησαν οι Ναζί στην Κάντανο, τρία μοναδικά Ιστορικά Μνημεία σε όλη την Ευρώπη, καθώς οπουδήποτε κι αν κατέστρεψαν, δεν άφησαν γραπτά την απόδειξη του εγκλήματος που διέπραξαν, αλλά και δεν τόνισαν τόσο πολύ την Αντίσταση που συνάντησαν.”

Δείτε το βίντεο:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις