Βαρουφάκης: Συγχαρητήρια σύντροφοι – Επέκτειναν τη χρεοκοπία έως το 2060

Κανένα σχόλιο

Με άκρως ειρωνική διάθεση χαιρέτισε μέσω Twitter ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, την απόφαση του Eurogroup για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους.

Ειδικότερα, ο κ. Βαρουφάκης έδωσε  «συγχαρητήρια» στους πρώην συντρόφους του αφού, όπως επισημαίνει στην ανάρτησή του, κατόρθωσαν κι «επέκτειναν την χρεοκοπία μας έως το 2060» και γιορτάζουν τη βιωσιμότητα του χρέους. Ταυτόχρονα, ο πρώην υπουργός Οικονομικών διερωτάται:  «Αν έτσι είναι, γιατί δεν μείωσαν παράλληλα τον στόχο πρωτογενούς;».

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις