14.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Γεμάτο το κινηματοθέατρο Αστόρια στο Ηράκλειο για τον Γιάνη Βαρουφάκη: “Η Ελλάδα γίνεται γηροκομείο για τους Βορειοευρωπαίους ενώ τα νιάτα αυτής της χώρας την εγκαταλείπουν!”

Ημερομηνία:

Γέμισαν οι Ηρακλειώτες το κινηματοθέατρο Αστόρια, που έσπευσαν να παρακολουθήσουν τον πρώην υπουργό Γιάνη Βαρουφάκη.

“Δεν είμαστε μόνοι! Να μην νιωθουμε απομονωμένοι” – είπε από το βήμα ο κ.Βαρουφάκης, στο πλαίσιο της ανοιχτής πολιτικής εκδήλωσης που διοργανώνει η τοπική κίνηση των φίλων του Κινήματος «DiEM25».

“Ηττηθήκαμε αλλά όπως και οι πρόγονοι μας, μου είχε πει ο Τόνι Μπεν … δεν υπάρχει τελική ήττα όπως και τελική νίκη. Ας πάψουμε να θρηνούμε την ήττα του του 2015 αλλά τον αγώνα που δίνουμε τωρα” – είπε ο πρώην υπουργός.

“Άλλη μια φορά θα αρνηθούν να κόψουν το χρέος”

Ο Γ.Βαρουφάκης ανέφερε πως το DIEM 25 ειναι το πρώτο διεθνές κίνημα που όπως είπε “διέσωσε το πνεύμα του δημοψηφίσματος του 2015”.

“Το κίνημα μας ετοιμάζει τη ρήξη με τη νέα ιερή συμμαχία του Eurogroup. Το αυριανό Γιούρογκρουπ για άλλη μια φορά θα αρνηθεί να κόψουν το χρέος της ρημάδας της Ελλάδας” – είπε, εξηγώντας ότι η λογική κατάληξη αυτής της αυριανής συνεδρίασης ειναι η ερημοποίηση της χώρας μας που θα αποτελεί … ένα καλό γηροκομείο για τους Βορειοευρωπαίους την ώρα που οι γέροντες μας θα πεθαίνουν και τα νιάτα αυτής της χώρας την εγκαταλείπουν.

19190711_10214257583540652_1646453527_n

cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...