«Δεν παίζουμε με την φωτιά, δεν παίζουμε με την ζωή»: Τρία κοινωνικά βιντεομηνύματα της Περιφέρειας Κρήτης και της Πυροσβεστικής Διοίκησης Κρήτης με στόχο την πρόληψη των πυρκαγιών | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Τρία βιντεομηνύματα κοινωνικού χαρακτήρα για χρήση στην τηλεόραση, τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ και τα κοινωνικά δίκτυα δίνουν σήμερα στη δημοσιότητα η Περιφέρεια Κρήτης και η Πυροσβεστική Διοίκηση Κρήτης.

Τα μηνύματα επιδιώκουν να συμβάλλουν στην ευαισθητοποίηση των πολιτών με στόχο την πρόληψη των πυρκαγιών. Μέσα από τα βίντεο υπενθυμίζεται πως «Μια στιγμή είναι αρκετή» για να προκληθεί τεράστια και ανεπανόρθωτη καταστροφή στον άνθρωπο και το φυσικό περιβάλλον.

Για το λόγο αυτό η προτροπή που δίνεται μέσα από το μεγαλύτερο σε διάρκεια τηλεοπτικό σποτ (53΄΄) εστιάζει σε βασικές επισημάνσεις ώστε να αποφεύγονται λανθασμένοι ανθρώπινοι χειρισμοί που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά. «Δεν καίμε σκουπίδια ή ξερά χόρτα, δεν ανάβουμε υπαίθριες ψησταριές. Δεν πετάμε αποτσίγαρα και σκουπίδια στο δάσος. Δεν κάνουμε εργασίες που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά», αναφέρει χαρακτηριστικά.

"Sponsored links"

Παράλληλα, με τα δύο μικρότερα σε διάρκεια (30’’) βιντεομηνύματα με τίτλο «Μια στιγμή!» βρίσκονται στο επίκεντρο οι απώλειες που προκαλούν οι πυρκαγιές. «Σκέψου τα εκατομμύρια στρέμματα, σκέψου τις περιουσίες που χάνονται, σκέψου την ανεπανόρθωτη ζημιά στο περιβάλλον, σκέψου τους συνανθρώπους μας που βρήκαν τραγικό θάνατο. Σκέψου ότι μια στιγμή αρκεί!», αναφέρει.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις