“Δεν τελειώσαμε ακόμα κύριοι”: Το νέο σποτ της Ένωσης Κεντρώων τα βάζει με τα ρουσφέτια και το πελατειακό κράτος

Κανένα σχόλιο

O Ed Wood θα ένοιωθε περήφανος αν είχε δημιουργήσει αυτός το καινούργιο σποτ της Ένωσης Κεντρώων.

Με ένα θέμα επίκαιρο που συζητείται στην ελληνική κοινωνία, τα ρουσφέτια και τη διαφθορά, στο σποτ παρακολουθούμε έναν Γενικό Γραμματέα Υπουργό, τον οποίο υποδύεται ο γνωστός από την συμμετοχή του στο «Καφέ της Χαράς» ηθοποιός, Γιάννης Παπαθανάση, ο οποίος είναι και υποψήφιος με την Ένωση Κεντρώων στην Αιτωλοακαρνανία, να τάζει θέσεις εργασίας στις κόρες ψηφοφόρων και να κανονίζει μίζες για δημόσια έργα.

Οι πολίτες έξω είναι απελπισμένοι με την κατάσταση, και έχουν χάσει κάθε ελπίδα αφού και η Ένωση Κεντρώων δεν μπαίνει στη Βουλή. Το πλάνο γυρίζει στον διεφθαρμένο πολιτικό που γελάει σατανικά… μέχρι που από το υπερπέραν ακούγεται η φωνή του προέδρου του κόμματος που λέει:

"Sponsored links"

“Δεν τελειώσαμε ακόμη κύριοι”.

Ο Βασίλης Λεβέντης,  εισβάλλει στο γραφείο του διεφθαρμένου γγ του «υπουργείο Μέσων» για να δοθεί το ξεκάθαρο μήνυμα στους ψηφοφόρους:

“Η αυτοδυναμία γεννά πελατειακό κράτος και πολλές άλλες παρενέργειες. Πρέπει να ψηφίσουμε Ένωση Κεντρώων για να πατάξουμε αυτή την πληγή”

Δείτε το βίντεο:

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις