Δημοτικό Γήπεδο Βαρυπέτρου: Εγκαινιάστηκε μια νέα αθλητική “πηγή” για τον τόπο μας | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Έχοντας πάντοτε ως γνώμονα και ως στόχο, την καλλιέργεια του αθλητικού ιδεώδους και τη βελτίωση των αθλητικών υποδομών του τόπου, ο Δήμος Χανίων, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης εγκαινίασε το Δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου στο Βαρύπετρο, παρουσία του Δημάρχου Χανίων κ. Τάσου Βάμβουκα που έκοψε την κορδέλα μάζι με άλλους φορείς της αυτοδιοίκησης.

Παρά τις αντίθετες προβλέψεις, περί άσχημων καιρικών συνθηκών, η εκδήλωση (καιρού επιτρέποντος) κύλησε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αποτέλεσε μια γιορτή για την ευρύτερη περιοχή του Βαρυπέτρου του Δήμου Χανίων. Τα παιδιά μάλιστα, μαθητές του δημοτικού σχολείου της περιοχής, εγκαινίασαν ουσιαστικά τον νέο χλοοτάπητα του γηπέδου, παίζοντας με την …ψυχή τους και έδωσα το “σύνθημα” για την ευρύτερη καλλιέργεια του αθλητικού ιδεώδους στο Βαρύπετρο του Δήμου Χανίων.

Εκτός του Δημάρχου Χανίων, στην εκδήλωση έδωσαν το “παρών” ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης, ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ι. Μαλανδράκης, οι Αντιδήμαρχοι Χανίων κκ. Γ. Ξανθουδάκης, Στ. Φιωτάκης και Ιω. Μαράκης, ο πρόεδρος του Δημ. Γηροκομείου Χανίων κ. Γ. Κουκλάκης, η πρόεδρος της Τ.Κ. Βαρυπέτρου κ. Κασσιανή Πατρικάκη, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων κ. Κ. Κωνσταντινίδης, άλλοι περιφερειακοί και τοπικοί φορείς καθώς επίσης και το Δ.Σ. του τοπικού συλλόγου Α.Ο.Χάλης, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Ι. Κασσελάκη.

"Sponsored links"

Κατά το χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας ανέφερε:

“Όλοι μαζί καταφέραμε να κάνουμε λειτουργικό αυτό το γήπεδο του Βαρυπέτρου. Είναι μάλιστα το δεύτερο γήπεδο που αποκτά η περιοχή, μετά από εκείνο της Χαρωδιάς. Είναι πολύ σημαντικό που ο Δήμος Χανίων προσπαθεί να αναβαθμίσει τις υποδομές και εν προκειμένω τις αθλητικές υποδομές. Έχουμε ακόμα πολλή δουλειά να κάνουμε. Συνεργαζόμαστε με την Περιφέρεια και με άλλους φορείς, ώστε τα αποτελέσματα να είναι τα καλύτερα δυνατά για τον τόπο μας”.

"Sponsored links"

Να τονιστεί ότι στο πλαίσιο της ανακαίνισης του Δημοτικού γηπέδου Βαρυπέτρου, τοποθετήθηκαν νέος συνθετικός χλοοτάπητα, προβολείς, αποδυτήρια, ενώ έγιναν και άλλες εργασίες ώστε το γήπεδο να καταστεί λειτουργικό.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων τελέστηκε αγιασμός, ενώ μετά το τέλος των ομιλιών ακολούθησε κέρασμα για τον κόσμο που παραβρέθηκε στην εκδήλωση.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις