Είχαμε εξιδανικεύσει την Αριστερά

Κανένα σχόλιο

Αυτό που ξεδιπλώνεται καθημερινά στα μάτια μας είναι θρίλερ, είναι ταινία τρόμου, είναι σενάριο Όργουελ.

Αυτό λοιπόν είναι η Αριστερά;

Αυτό που ζούμε από την ποδοπάτηση του δημοψηφίσματος μέχρι την παράδοση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων; Μέχρι την παράδοση της χώρας μας στα Σκόπια;

"Sponsored links"

Γιατί η Μακεδονία είναι η χώρα μας, τμήμα της Ελλάδας από αρχαιοτάτων χρόνων. Και δεν σταματά στην αρχαιότητα, στην προϊστορία όπως είπε και η Αρβελέρ. Τώρα, όλοι έχουν λόγο εναντίον μας. Ξεκινά απ’ την αρχαιότητα και φτάνει μέχρι σήμερα. Ή μάλλον μέχρι χτες! Γιατί χτες ο Τσίπρας την «έδωσε».

Ποιος είναι ο Τσίπρας που δίνει τη χώρα του; Ένα φουσκωμένο σαν παγώνι παιδαρέλι που δεν ξέρει πως η Λέσβος λέγεται και Μυτιλήνη.

Α.Ρ.

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις