Εγγραφο του υπ. Υγείας προς εργαζόμενους του ΕΚΑΒ: Πάτε για δουλειά και αν βγείτε θετικοί… βλέπουμε

Κανένα σχόλιο

Αποκαλυπτικό έγγραφο που απευθύνεται προς όλους τους εργαζόμενους της 9ης περιφέρειας ΕΚΑΒ της Αλεξανδρούπολης φέρνει σήμερα στο φως το tvxs.gr.

Πρόκειται για ένα έγγραφο που αποδεικνύει ότι η λογική «βλέποντας και κάνοντας» επικρατεί και στα υγειονομικά μέτρα που λαμβάνονται εγκυμονόντας ακόμη μεγαλύτερους κινδύνους στο ήδη δυσχερές σκηνικό, αφού, όπως καταδεικνύουν τα στοιχεία καθημερινώς η πανδημία «ξεφεύγει» του κρατικού ελέγχου.

Το έγγραφο με θέμα «Έλεγχος για Covid-19 για όλους τους εργαζόμενους που επιστρέφουν από την άδειά τους», αναφέρει ξεκάθαρα ότι με εντολή της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας όλοι οι εργαζόμενοι που επιστρέφουν από την άδειά τους θα πρέπει να υποβληθούν σε τεστ ελέγχου, με τη λήψη των δειγμάτων να γίνεται στα Νοσοκομεία των νομών. Πλην, όμως «και εν αναμονή του αποτελέσματος», οι εργαζόμενοι θα επιστρέφουν στην εργασία τους με τήρηση αυξημένων μέτρων ατομικής προστασίας.

"Sponsored links"

Στην πραγματικότητα αυτό που λένε στους εργαζόμενους είναι «πάτε για δουλειά και αν βγείτε θετικοί βλέπουμε», παρόλο που, όπως είχε ανακοινωθεί όλοι οι εργαζόμενοι στις δομές υγείας που επιστρέφουν από άδεια θα πρέπει υποχρεωτικά να κάνουν τεστ μετά την επιστροφή τους από την κανονική τους άδεια και πριν την ανάληψη της υπηρεσίας τους. Φαίνεται ότι το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) δεν συμπεριλαμβάνεται.

Πρόκειται για ακόμη μια αποκάλυψη που προστίθεται στις πολλές που γίνονται τις τελευταίες ημέρες και οι οποίες τελικά αποδεικνύουν τις κυβερνητικές παλινωδίες και την ανυπαρξία σχεδίου που οδήγησε στο δεύτερο κύμα πανδημίας και δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερες ανησυχίες για το εγγύς μέλλον.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις