“Εμβολιαστείτε γιατί χανόμαστε!”: Το βίντεο του Διευθυντή της Β. Παθολογικής Κλινικής του Βενιζέλειου υπέρ του εμβολίου

Κανένα σχόλιο

Ένα βίντεο για τους “φίλους Υγειονομικούς (και όχι μόνο )” έφτιαξε ο Παθολόγος, Διευθυντής της Β΄ Παθολογικής κλινικής του Βενιζελείου Νοσοκομείου Χάρης Λυδάκης, σε μια προσπάθεια να κινητοποιήσει και εκείνος τους πολίτες να “πάρουν σειρά” για τον εμβολιασμό ενάντια στον κορωνοϊό.

“Αφιερώνεται στους φίλους Υγειονομικούς (και όχι μόνο), ελπίζοντας ότι θα ανταποκριθούν παραδειγματικά στο μεγάλο στοίχημα του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού” γράφει ο Χάρης Λυδάκης και συμπληρώνει:

‘Η παραφράζοντας τον Πανούση:

"Sponsored links"

“Εμβολιαστείτε γιατι Χανόμαστε!”

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις