Επί ποδός «πολέμου» η Ιεράπετρα για το νοσοκομείο

Κανένα σχόλιο

Kατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας με θέμα τη διαμόρφωση του Υγειονομικού χάρτη και τις εξελίξεις στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας.
Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Ευγένιος, οι βουλευτές του νομού κ.κ. Γιάννης Πλακιωτάκης και Κωστής Δερμιτζάκης, εκπρόσωποι φορέων της υγείας, της Διοίκησης, εργαζόμενοι, πολίτες και τοπικοί φορείς.
Απουσίζε εκπρόσωπος από την 7η ΥΠΕ Κρήτης, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις και επικριτικά σχόλια από τις παριστάμενους για αδιαφορία.
Οι ομιλητές τόνισαν την εύλογη ανάγκη να γίνεται σε καθημερινή βάση η λειτουργία των 4 βασικών κλινικών, του νοσοκομείου, δεδομένου ότι στις 17 Οκτωβρίου κλείνει η Παθολογική Κλινική λόγω έλλειψης ιατρών αλλά για πρώτη φορά και η χειρουργική κλινική για τον ίδιο λόγο.
Ο πρόεδρος των εργαζομένων του Νοσοκομείου ζήτησε να ψηφιστεί η πρόταση για ένα μεγάλο συλλαλητήριο στις 15 του μήνα, να κλείσει ο Δήμος και να νεκρώσει η πόλη.

Η τοποθέτηση του Διοικητή Γ. Ματαλλιωτάκη
Eνα συνδυασμένο σχέδιο ανάπτυξης του Νότου και του νοσοκομείου Ιεράπετρας παρουσίασε κατά την ομιλία του στην κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο νέος διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος Γιώργος Ματαλλιωτάκης.
Ένας συνδυασμός παράλληλης ανάπτυξης της Ιεράπετρας και της ευρύτερης περιοχής του Νότου της Κρήτης η οποία αν γίνει με σχέδιο, συλλογική προσπάθεια και όραμα θα ωθήσει και το νοσοκομείο της Ιεράπετρας σε αναβάθμιση των παρεχομένων υγειονομικών του υπηρεσιών και θα απομακρύνει κάθε ενδεχόμενο μετατροπής του νοσηλευτικού ιδρύματος σε κέντρο πρωτοβάθμιας φροντίδας.
Κατά την ομιλία του ο κ. Γιώργος Ματαλλιωτάκης ανακοίνωσε επίσης ότι αύριο Τρίτη μεταβαίνει στην Αθήνα όπου θα έχει συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας προκειμένου να ζητήσει την άμεση ιατρική ενίσχυση του νοσοκομείου της Ιεράπετρας

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις