Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων υπενθυμίζει σε όλους τους συναδέλφους ότι οι συναντήσεις της Επιτροπής Αγώνα συνεχίζονται να πραγματοποιούνται κανονικά κάθε Δευτέρα στις 7.30 μμ στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων στην Αγορά και στη συνέχεια ακολουθεί συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων που είναι ανοιχτή σε όλους.
Συναντήσεις της Επιτροπής Αγώνα και ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων
58
Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!
- Tags
- Κοινωνία
Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.
Τελευταία Νέα
Περισσότερα σαν αυτόΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Κίνα: Γιατί όλο και περισσότεροι καρκινοπαθείς από τη Δύση επιλέγουν τη Σαγκάη; – 10 φορές κάτω το κόστος σε πρωτοποριακές θεραπείες
Η παραδοσιακή εικόνα του ιατρικού τουρισμού στην Ασία, η...
Θ. Αυγερινός: «Η Ελλάδα αντιμετωπίζει υπαρξιακό πρόβλημα και έχει σημασία να συσπειρωθούν δυνάμεις ανεξάρτητα από πολιτικά ρεύματα»
Στη συγκρότηση εννεαμελούς Πολιτικού Συμβουλίου προχώρησε το Ανεξάρτητο Κίνημα Πολιτών «Ελπίδα για...
Μανόλης Χνάρης: «Η κυβέρνηση πανηγυρίζει για τα αυτονόητα» στις πληρωμές των αγροτικών ενισχύσεων
Ο βουλευτής Ρεθύμνης Μανόλης Χνάρης καταγγέλλει καθυστέρηση 8 μηνών στις πληρωμές ΚΑΠ και ελλείμματα διαφάνειας. Ανησυχία για το 2026 λόγω καθυστέρησης ΟΣΔΕ.
ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου για το ομόφωνο «όχι» του Περιφερειακού Συμβουλίου στο νέο Χωροταξικό των ΑΠΕ: «Δεν είμαστε απέναντι στην πράσινη ανάπτυξη ούτε στην επιχειρηματικότητα,...
Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου χαιρετίζει την ομόφωνη αρνητική απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης για το νέο Χωροταξικό των ΑΠΕ, καταγγέλλοντας «ενεργειακή αποικιοκρατία».



