Επεκτείνεται η δυναμικότητα της μονάδας αφυδάτωσης της ΔΕΥΑΒΑ – Εξασφάλισε χρηματοδότηση 220.000 ευρώ

Κανένα σχόλιο

Η Δ.Ε.Υ.Α.Β.Α. και ο Δήμος Πλατανιά διεκδίκησαν και εξασφάλισαν τη χρηματοδότηση της πράξης:«ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Ε.Λ. ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Β.Α.» Η πράξη θα χρηματοδοτηθεί από το ΠΔΕ έτους 2020 της ΣΑΕΠ002 της Περιφέρειας Κρήτης.  Ο προϋπολογισμός της πράξης ανέρχεται στις 220.000,00€

Η ένταξη της πράξης, χρηματοδοτεί τη νέα μονάδα φυγόκεντρου διαχωριστή στο τμήμα αφυδάτωσης της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ) της Δ.Ε.Υ.Α.Β.Α. Θα είναι ο δεύτερος φυγοκεντρικός διαχωριστής στην ΕΕΛ καλύπτοντας σε σημαντικό βαθμό την επεξεργασία της παραγόμενης ιλύος ιδιαίτερα κατά τη θερινή περίοδο που οι ανάγκες είναι αυξημένες.

Στόχος της πράξης είναι η θωράκιση του περιβαλλοντικού και τουριστικού αποθέματος της περιοχής και αποτελεί μέρος ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού διαχείρισης των υγρών αποβλήτων του Δήμου Πλατανιά που περιλαμβάνει και το εμβληματικό έργο για την περιοχή «Αναβάθμιση της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων της ΔΕΥΑ Βόρειου Άξονα Χανίων για ανάκτηση επεξεργασμένων λυμάτων για άρδευση» συνολικού προϋπολογισμού 8.500.000,00€ που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και βρίσκεται σε στάδιο υλοποίησης.

"Sponsored links"

Η Δ.Ε.Υ.Α.Β.Α.  στοχεύει στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρει στους δημότες του Πλατανιά μέσω του συνεχούς εκσυγχρονισμού των υποδομών της σε όλους τους τομείς ευθύνης της, ύδρευση, αποχέτευση και άρδευση διασφαλίζοντας το περιβαλλοντικό κεκτημένο και την αειφόρο διαχείριση.

Τέλος ο Πρόεδρος κύριος Ευτύχης Μαυρογένης και το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α.Β.Α. θέλουν να ευχαριστήσουν τον Περιφερειάρχη Κρήτης κύριο Σταύρο Αρναουτάκη και τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Κρήτης για τη συμβολή τους στην ένταξη της πράξης για χρηματοδότηση.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις