Επισπεύδεται η κάθοδος Τσίπρα στην Κρήτη – Η εύθραυστη κατάσταση στα γεωπολιτικά θα μπορούσε να επιφέρει και πολιτικές εξελίξεις

Κανένα σχόλιο

Μάλλον επισπεύδουν στην Κουμουνδούρου την κάθοδο Τσίπρα στην Κρήτη, μιας και θεωρούν πολύ σημαντική στην παρούσα φάση μια επίσκεψη του προέδρου στο νησί.

Η εντολή μάλιστα από το κόμμα προς τους βουλευτές είναι ξεκάθαρη και ισοδυναμεί με σάρωση επαφών και επισκέψεων στα αστικά κέντρα και στην ενδοχώρα του νησιού, που αποτελεί και τη λεγόμενη καλή περιφέρεια του κόμματος όσον αφορά και στα αποτελέσματα των τελευταίων εθνικών εκλογών.

Στον προγραμματισμό της Κουμουνδούρου, εφόσον το επιτρέψει ο προγραμματισμός, είναι επισκέψεις του Αλέξη Τσίπρα και στους τέσσερις νομούς της Κρήτης, με την Κουμουνδούρου να πιστεύει ότι η εύθραυστη κατάσταση στα γεωπολιτικά θα μπορούσε να επιφέρει και πολιτικές εξελίξεις.

"Sponsored links"

Άλλωστε, στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά και την εσωκομματική μουρμούρα στην Αθήνα, την Κρήτη την έχουν από κοντά, μιας και αποτελεί περιφέρεια δυνατή για το κόμμα.

neakriti.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις