Εργαστήρι Κεραμικής στο Αμάρι

Κανένα σχόλιο

Ο πολιτιστικός σύλλογος «Συνομιλώντας με τον Μινωικό Πολιτισμό» διοργανώνει ένα διήμερο εργαστήρι κεραμικής στο Αμάρι Ρεθύμνου το Σαββατοκύριακο 9 και 10/4/16 με θέμα «Μινωικά ειδώλια και σκεύη σε τεχνική ρακού» με την Κατερίνα Δραμιτινού, κεραμίστρια από το Καλογερού Αμαρίου. Το ρακού είναι μια πρωτόγονη γιαπωνέζικη κεραμική.

Τα μαθήματα θα γίνουν στον πολυχώρο πολιτισμού «Πάνακρον», δίπλα στη Σχολή Ασωμάτων, όπου θα μπορέσουμε να γευματίσουμε και να φιλοξενηθούμε.

Το Σαββατοκύριακο 4 και 5/6 θα ψήσουν τα ρακού σε φωτιά, θα τα βάψουν και θα τα υαλώσουν.

"Sponsored links"

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: με γραπτό μήνυμα στο 6977-479717

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις