15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

ΕΡΤ Χανίων: “Δεν υπήρξε “μαύρο”, ούτε σταμάτησαν εκπομπές εργαζομένων”

Ημερομηνία:

Με κείμενο που έστειλε στην εφημερίδα μας η ΕΡΤ Χανίων μιλά για “παραπλανητικά και συκοφαντικά δημοσιεύματα τοπικών εφημερίδων και ιστοσελίδων”, σχετικά με τη διακοπή των εκπομπών των αλληλέγγυων – ακροατών παραγωγών της ΕΡΤ Χανίων. Σύμφωνα με την ΕΡΤ δεν υπήρξε ποτέ “μαύρο”, επειδή οι εκπομπές που κόπηκαν δεν ήταν εργαζόμενων της ΕΡΤ.

Διαβάστε την απάντηση της ΕΡΤ Χανίων:

Στην ΕΡΤ Χανίων δεν υπήρξε «μαύρο» ούτε σταμάτησαν εκπομπές εργαζομένων της, ούτε φυσικά απολύθηκαν εργαζόμενοί της, άρα δεν υπέγραψαν καμία καταγγελία.

ΕΠΙΣΗΣ, Η ΕΡΤ Χανίων, στο πλαίσιο της δεοντολογίας, μέσα από τις εκπομπές της, αναδεικνύει όλες τις απόψεις και δίνει φωνή σε όλες τις κοινωνικές ομάδες της Περιφέρειάς μας χωρίς αποκλεισμούς.

ΤΕΛΟΣ Μετά την γνωμάτευση της Νομικής Υπηρεσίας της ΕΡΤ, όλοι όσοι  μη εργαζόμενοι της ΕΡΤ πραγματοποιούσαν εκπομπές μόνοι τους – χωρίς την παρουσία υπαλλήλου της ΕΡΤ στο studio – σαν να είναι οι ίδιοι παραγωγοί ή δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, δεν μπορούν να συνεχίσουν με αυτόν τον τρόπο. Μπορούν φυσικά να βγαίνουν στον αέρα όποτε οι δημοσιογράφοι και οι  παραγωγοί της ΕΡΤ τους καλούν σε συνέντευξη ή μουσική εκπομπή -όπως γίνεται, άλλωστε, σε όλες τις εκπομπές της ΕΡΤ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ