Ηλεκτρονική αποκαθήλωση: “Ξήλωσαν” τους ηλεκτρονικούς συνδέσμους για την Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους από το επίσημο site της Βουλής

Κανένα σχόλιο

Σε «ξήλωμα» όλων στον ηλεκτρονικών συνδέσμων για την Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους από το επίσημο site της Βουλής προχώρησαν οι αρμόδιες υπηρεσίες μετά από εντολή της νέας διοίκησης.

Πριν από λίγες ώρες αποσύρθηκε κάθε τι που θύμιζε τις δραστηριότητες της πρώην προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου όπως η παραπομπή για το πόρισμα της Επιτροπής χρέους, το λίνκ για το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής για το σκάνδαλο Siemens κ.ά.

Πρόκειται για ηλεκτρονικές παραπομπές οι οποίες με εντολή της κυρίας Κωνσταντοπούλου είχαν τοποθετηθεί στην κορυφή της αρχικής σελίδας του ιστοτόπου της Βουλής, προκειμένου να είναι ευκολότερη η πρόσβαση των επισκεπτών σε αυτά.

"Sponsored links"

Πλέον, δεν υπάρχουν.


protothema.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις