28.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Ο ιδρυτής της στοάς “ΒΕΛΖΕΒΟΥΛ” υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο

Ημερομηνία:

Eποχικός-πυροσβέστης, έχει δικαστεί και φυλακιστεί στις αρχές του ’80 επειδή μαζί με άλλους είχαν μπει στο Καπετανάκειο και είχαν αφοδεύσει επάνω στην ελληνική σημαία και σε πορτραίτα ηρώων του 21. Ο συγκεκριμένος είναι δηλωμένος ανοικτά λάτρης της ναζιστικής ιδεολογίας και του Χίτλερ, ενώ έχει εκδώσει και ποιητική συλλογή όπου εξυμνεί τον Εωσφόρο. Τις παραπάνω πληροφορίες διαβάζουμε στην ιστοσελίδα kar.org.gr για τον υποψήφιος αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου της Χρυσής Αυγής, Οδυσσέα Πατεράκη. Στο διαδίκτυο υπάρχουν πλήθος αναφορές για τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι, το 1982 που ο Νίκος Μιχαλολιάκος ίδρυσε τον εσωτερικό κύκλο της Χρυσής Αυγής τον ανήγγειλε με μία έκδοση που την έκανε κάποιος συνεργάτης του και τη προλόγισε ο ίδιος ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Συγγραφέας ήταν ο Οδυσσέας Πατεράκης, νυν υποψήφιος της Χρυσής Αυγής για τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου.

Ο Οδυσσέας Πατεράκης εγκατέλειψε λίγα χρόνια μετά το Νίκο Μιχαλολιάκο και ήταν ο ιδρυτής της στοάς “ΒΕΛΖΕΒΟΥΛ” που έδρασε στο Ηράκλειο της Κρήτης τη δεκαετία του 80.

Με πληροφορίες από Candianews.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ