Η ανάπτυξη έρχεται…: Μετά την Ινδία προορισμός για call centers γίνεται και η Ελλάδα

Κανένα σχόλιο

Σε προορισμό για υπηρεσίες outsourcing υπηρεσιών αναδεικνύεται η Ελλάδα. Πολυεθνικοί όμιλοι που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο κλάδο σχεδιάζουν να ανοίξουν νέες εγκαταστάσεις στη χώρα μας, στοχεύοντας όχι μόνο την ελληνική αλλά και την ευρωπαϊκή αγορά.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι αυτό του αμερικανικού ομίλου Sitel, o οποίος ανακοίνωσε και επίσημα το σχέδιο του για επενδύσεις στην Ελλάδα, εγκαθιστώντας ένα Κέντρο υπηρεσιών outsourcing στην Αθήνα που θα δημιουργήσει 1.000 θέσεις εργασίας.

Η ανακοίνωση έγινε σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε το Enterprise Greece στο Παρίσι για  το πρόγραμμα παροχής κινήτρων για τα Κέντρα Παροχής Υπηρεσιών  Outsourcing (ΒΡΟ) προς επιχειρήσεις και τα Κέντρα Παροχής Ενδοομιλικών Υπηρεσιών (SSC).

"Sponsored links"

Σημειώνεται ότι ο πρόσφατος νόμος 4605/2019 εισήγαγε σημαντικά κίνητρα και ενισχύσεις για τη δημιουργία Μονάδων Παροχής Κοινών Υπηρεσιών (Business Services Centres, Shared Services centres) από ξένους ομίλους στη χώρα μας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες στο Enteprise Greece βρίσκονται επενδυτικοί φάκελοι άλλων δύο πολυεθνικών ομίλων που σχεδιάζουν να υλοποιήσουν παρόμοιες επενδύσεις στη χώρα μας.

O όμιλος Sitel ιδρύθηκε το 1985 στις ΗΠΑ. Σήμερα διαθέτει γραφεία σε 27 χώρες και εξυπηρετεί συνολικά 70 χώρες.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις