Η γιαγιά με τα 5 ανήλικα εγγόνια στα Χανιά ζει σε μία τρώγλη και χρειάζεται τη βοήθειά μας | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Τραγικές είναι οι συνθήκες διαβίωσης για μία οικογένεια στην Αγιά Μαρίνα.

Μια γιαγιά έχει πάρει υπό την προστασία της τα 5 ανήλικα εγγόνια της και ζουν όλα μαζί σε ένα ετοιμόρροπο σπίτι μολις 55 τ.μ.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, η κατάσταση στο σπίτι είναι πολύ άσχημη ενώ μέλη της οικογένειας αντιμετωπίζουν και σοβαρά προβλήματα υγείας. Όπως η μικρή Στέλλα που πρόσφατα υποβλήθηκε σε εγχείρηση καρδιάς (την ανέλαβε ο παγκοσμίου φήμης παιδο-καρδιοχειρούργος Αυξέντιος Καλαγκός δίχως κόστος) ενώ και ένα αδελφάκι της θα υποβληθεί σύντομα σε εγχείρηση.

"Sponsored links"

Χαρακτηριστικό είναι ότι τον χειμώνα με τις έντονες βροχοπτώσεις η οικογένεια δε μπορούσε να ζήσει μέσα στο σπίτι και φιλοξενήθηκε από μέλος του φιλανθρωπικού οργανισμού “Κρήτες βοήθεια και αλληλεγγύη” που έφερε και το θέμα στο προσκήνιο.

Με πρωτοβουλία του οργανισμού έχει ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια για την αποκατάσταση του σπιτιού ώστε να μετατραπεί σε βιώσιμο για την οικογένεια. Για αυτό τον σκοπό έχει γίνει επικοινωνία με εταιρείες που εξειδικεύονται στις κατασκευές σπιτιών όμως είναι ζητούμενο και η εθελοντική εργασία.

Πιο συγκεκριμένα, υπάρχει ανάγκη για μπετά και κάθε λογής επισκευαστικά υλικά αλλά και κουφώματα ενώ αναγκαία η εθελοντική εργασία μαραγκών. Ο στόχος είναι να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες, μέσα στον Ιούνιο. Για όποιον θέλει να συνεισφέρει μπορεί να επικοινωνεί με το μέλος του Οργανισμού κ. Τόνια Σταματάκη.

"Sponsored links"

Η μικρή εγγονή ακριβώς τη στιγμή που ετοιμαζόταν να μπει χειρουργείο για την επέμβαση στην καρδούλα της

Να σημειώσουμε ότι στη σελίδα του οργανισμού δεκάδες είναι οι πολίτες που έχουν προσφερθεί να δώσουν έπιπλα και άλλα αντικείμενα όμως προτεραιότητα δίνεται στην παροχή εθελοντικής εργασίας και συγκεκριμένων υλικών που χρειάζονται για την αποκατάσταση του σπιτιού.

Η οικογένεια όπως φιλοξενήθηκε σε σπίτι μέλους του φιλανθρωπικού οργανισμού τον χειμώνα, αφού η κατάσταση του σπιτιού δεν τους επέτρεπε να ζήσουν εκεί

Επίσης, υπάρχει τραπεζικός λογαριασμός  στην Τράπεζα Πειραιώς όπου μπορεί να γίνει κατάθεση χρημάτων για όποιον επιθυμεί να συνεισφέρει με αυτό τον τρόπο.

Επισκεφθείτε τη σελίδα του οργανισμού “Κρήτες, βοήθεια και αλληλεγγύη” για να ενημερωθείτε.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις