Και η Ένωση Γονέων Χανίων στηρίζει τους διωκόμενους καλλιτέχνες γκράφιτι

Κανένα σχόλιο

Και οι γονείς μέσω της Ένωσης Γονέων Χανίων εκφράζουν και δημόσια την συμπαράστασή τους στους νεαρούς διωκόμενους καλλιτέχνες γκράφιτι.

Σε σχετική ανακοίνωση η Ένωση αναφέρει τα εξής:

Η Ένωση Γονέων Χανιών αποφάσισε να εκφράσει δημόσια την αμέριστη συμπαράσταση της στους διωκόμενους καλλιτέχνες γκράφιτι, στους νέους καλλιτέχνες του δρόμου, που μετά από πρόσκληση του Δήμου Χανίων και εικαστική μελέτη της καλλιτεχνικής επιτροπής της Δημοτικής Πινακοθήκης, τους ζητήθηκε να πραγματοποιήσουν μια ενδιαφέρουσα εικαστική παρέμβαση διακοσμώντας τις τυφλές επιφάνειες του Δημοτικού χώρου στάθμευσης οχημάτων επί της οδού Περίδου.

"Sponsored links"

Το αποτέλεσμα δεν προσβάλλει το δημόσιο αίσθημα αντίθετα, συμβάλλει στην αισθητική του κτιρίου . Η δικαστική δίωξη μεμονωμένων συμπολιτών μας αποτελεί αψυχολόγητη ενέργεια κι εκφράζει σκοταδιστικές αντιλήψεις επικίνδυνες για την καλλιτεχνική έκφραση και ελευθερία.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις