Κατάσχεση μεγάλων ποσοτήτων κροτίδων και βεγγαλικών στην Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Στην κατάσχεση μεγάλου αριθμού κροτίδων και βεγγαλικών έχουν προχωρήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα οι αστυνομικές αρχές της Κρήτης που εντείνουν – ενόψει και των εορτών – τους ελέγχους τους.

Σύμφωνα με την υπεύθυνη Tύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης μέχρι και σήμερα έχουν κατασχεθεί 56.059 κροτίδες και βεγγαλικά και έχουν συλληφθεί 8 άτομα.

«Οι έλεγχοι θα κλιμακωθούν τις επόμενες ημέρες και θα είναι αυστηροί», τόνισε χαρακτηριστικά επισημαίνοντας ότι η κατοχή, διακίνηση και χρήση κροτίδων και βεγγαλικών απαγορεύεται κυρίως σε χώρους που την εορταστική περίοδο υπάρχει συνάθροιση πολιτών.

"Sponsored links"

Παράλληλα, σε όλο το νησί εντείνονται τα μέτρα τάξης, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα μέτρα τροχαίας. Όπως είπε, «με βάση το σχέδιο που έχει εκπονηθεί, θα υπάρχει αυξημένη αστυνόμευση από τις υπηρεσίες τροχαίας και των 4 περιφερειακών ενοτήτων του νησιού καθώς και από την τροχαία του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης. Μεγάλο βάρος θα δοθεί στις λεγόμενες επικίνδυνες παραβάσεις όπως είναι η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, οι επικίνδυνοι ελιγμοί και οι αντικανονικές παραβάσεις».

Μέτρα θα ληφθούν ακόμα στις εισόδους των πόλεων καθώς και στα αστικά κέντρα όπου αυτό το διάστημα υπάρχει αυξημένος κυκλοφοριακός φόρτος.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις