Καταγγελία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για επίθεση αγνώστων στο χώρο του Πολυτεχνείου Κρήτης: “Θα ξαναγίνουμε η αιχμή του δόρατος απέναντι στην οπισθοδρόμηση”

Κανένα σχόλιο

Η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ με ανακοίνωσή της αναφέρεται σε επίθεση στον χώρο του Πολυτεχνείου Κρήτης από “άγνωστους”. Στην ανακοίνωση της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ γίνεται αναφορά στα γεγονότα της ΑΣΟΕΕ, τονίζεται ότι η “κανονικότητα” αναγκάζει κάποιους να “ξεβολευτούν” και σημειώνει ότι “εμείς θα ξαναγίνουμε η αιχμή του δόρατος απέναντι στην οπισθοδρόμηση και αυτήν την παρακμή που θέλουν να μας βουλιάξουν!”

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Σήμερα το πρωί 26/2, γίναμε μάρτυρες μίας ακόμα φασιστικής και άνανδρης επίθεσης των γνωστών-αγνώστων στο Πολυτεχνείο Κρήτης.

"Sponsored links"

Μετά την κατάργηση του Πανεπιστημιακού Ασύλου από την Κυβέρνηση το τρέχον έτος, έχουν παρατηρηθεί αρκετά παρόμοια περιστατικά ανά την Ελλάδα.

Μερίδες  εξωπανεπιστημιακών αλλά, δυστυχώς, και φοιτητών, προσπαθούν με νύχια και με δόντια να διατηρήσουν την ανομία στους Πανεπιστημιακούς χώρους με περισσότερο ζήλο από ποτέ!

Τα καθημερινά παραδείγματα σε ιδρύματα της Αθήνας (βλέπε ΑΣΟΕΕ) αλλά και της επαρχίας δείχνουν ξεκάθαρα την ανάγκη για απαγκίστρωση από αυτές τις τριτοκοσμικές καταστάσεις.

Όπως πάντα οργανωμένα, ΄΄αλληλέγγυες ομάδες΄΄, πολιτικά πρόσωπα και δημοσιογραφικά site παίζουν το παιχνίδι τους προβάλλοντας  ένα διαφορετικό πρόσωπο για όλους αυτούς τους ΄΄επαναστάτες΄΄, όπου μόνο εμείς οι απλοί φοιτητές των δημοσίων Πανεπιστημίων στην Ελλάδα, καθημερινά αντιμετωπίζουμε και γνωρίζουμε πολύ καλά…

Βλέπετε τώρα, που το παιχνίδι αγριεύει, και η κανονικότητα θα τους αναγκάσει να ΄΄ξεβολευτούν΄΄ οι ίδιοι, όπως και οι υποκινητές τους, η κλιμάκωση τέτοιων περιστατικών είναι μονόδρομος γι’ αυτούς.

Η επιστροφή στην νομιμότητα όμως, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα αναγκάσει τους ΄΄φελλούς΄΄ να βγουν στην επιφάνεια!

Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολυτεχνείου Κρήτης καταδικάζουμε την επίθεση στους χώρους του ιδρύματος μας και εφιστούμε την προσοχή στα μέλη της Πανεπιστημιακής μας κοινότητας!

Όταν τις νυχτερινές ώρες γίνονται τέτοια περιστατικά στους χώρους του Πολυτεχνείου μας, αλίμονο να σκεφτούμε τον κίνδυνο που διατρέχουν οι ίδιοι οι φοιτητές μέσα σε αυτό.

Η διαχρονική πρόταση μας για ουσιαστική  φύλαξη των χώρων είναι πιο επίκαιρη από ποτέ!

"Sponsored links"

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πολυτεχνείου Κρήτης και οι φοιτητές της δεν θα κάνουν ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!

Οι προσπάθειες μας για αλλαγή της κατάστασης και των συνθηκών που επικρατούν στα ιδρύματα μας θα εντατικοποιηθούν, και εμείς θα ξαναγίνουμε η αιχμή του δόρατος απέναντι στην οπισθοδρόμηση και αυτήν την παρακμή που θέλουν να μας βουλιάξουν!

Ας ελπίσουμε ότι το σημερινό, θα είναι το τελευταίο παράδειγμα ανομίας μέσα στο Πολυτεχνείο Κρήτης…

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις