Κορωνο-πάρτι στα νότια Χανιά με συμμετοχή εκατοντάδων νέων ανθρώπων | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Τα μέτρα έχουν αυστηροποιηθεί και τα πρόστιμα είναι τσουχτερά, όμως ενώ τα καταστήματα κλείνουν, πολλές φορές η διασκέδαση συνεχίζεται. Και κάποιες φορές η διασκέδαση είναι οργανωμένα πάρτι με ηχοσυστήματα και dj και χορό μέχρι το πρωί.

Οι φωτογραφίες είναι από πάρτι που πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της Σούγιας χθες Σάββατο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα και ενώ όλοι οι καταστηματάρχες της Σούγιας είχαν κλείσει τα καταστήματά τους.

Ο συνωστισμός όπως φαίνεται στις φωτογραφίες ήταν μεγάλος, και λαμβάνοντας υπόψη ότι υπήρχαν ηχοσυστήματα που είχαν εγκατασταθεί, το πάρτι δεν ηταν απλά μία αυθόρμητη αντίδραση κάποιων νέων ανθρώπων που ήθελαν να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους.

"Sponsored links"

Προφανώς δεν είναι το μόνο πάρτι που έχει πραγματοποιηθεί αυτή την περίοδο. Ειδικά σε περιοχές όπου η πρόσβαση της αστυνομίας είναι πιο δύσκολη και δε μπορεί να είναι διαρκής, δίνουν την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να το ξημερώσουν δίχως το φόβο κάποιου προστίμου.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις