Κρήτη: 63 παραβάσεις για μάσκα και 17 για μετακίνηση μετά τις 12 το βράδυ – Πρωταθλητής νομός τα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Τα αστυνομικά μέτρα για τον κορωνοϊό βρίσκονται σε ισχύ και στην Κρήτη ο αριθμός των προστίμων που επιβλήθηκαν χθες ήταν μεγάλος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, στην Κρήτη επιβλήθηκαν 63 πρόστιμα για τη μη χρήση μάσκας και 17 επιπλέον πρόστιμα για μετακίνηση μετά τις 12 το βράδυ.

Αναλογικά με τον πληθυσμό, ο μεγαλύτερος αριθμός προστίμων επιβλήθηκε στο νομό Χανίων με 21 πρόστιμα ενώ υψηλό αριθμό προστίμων είχε και το Ηράκλειο με 26 πρόστιμα. Το Ρέθυμνο είχε 10 πρόστιμα και το Λασίθι 5. Σημειώνουμε ότι ένα πρόστιμο επιβλήθηκε στον ΒΟΑΚ.

"Sponsored links"

Όσον αφορά τα πρόστιμα για μετακίνηση μετά τις 12, η πλειοψηφία των προστίμων επιβλήθηκε στα Χανιά αφού βεβαιώθηκαν 10 παραβάασεις. Ακολουθεί το Ηράκλειο με 4 παραβάσεις, το Λασήθι με 2 και το Ρέθυμνο με 1.

Σημειώνουμε ότι μπαρ της Χερσονήσου θα πληρώσει 5.000 ευρώ ως πρόστιμο ενώ επιβλήθηκε και αναστολή λειτουργίας λόγω παραβίασης του ωραρίου λειτουργίας.

 

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις