Λίγες ώρες πριν τις εκλογές στη ΝΟΔΕ, συνάντηση Χρήστου Μαρκογιαννάκη με Κυριάκο Μητσοτάκη “σε πολύ καλό κλίμα”

Κανένα σχόλιο

Μετά και τις σημαντικές καταγγελίες του Χανιώτη πρώην βουλευτή και Υπουργού κ. Χρήστου Μαρκογιαννάκη για αγορές καρτών μέλους από επιχειρηματίες που θέλουν να επέμβουν με αυτό τον τρόπο στην εκλογική διαδικασία για εκλογή νέου προέδρου στη ΝΟΔΕ Χανίων, και λίγες ώρες πριν τις εκλογές, με μια λιτή ανακοίνωση που έστειλε στην εφημερίδα ο κ. Μαρκογιαννάκης ενημερώνει για την πραγματοποίηση συνάντησης με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη “σε πολύ καλό κλίμα”.

Πιο συγκεκριμένα στο κείμενο αναφέρονται τα εξής:

Με τον Πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε σήμερα ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής Χανίων κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ήταν χρήσιμη και εποικοδομητική.

"Sponsored links"

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Μαρκογιαννάκης είχε καταγγείλει ότι, εξαιτίας του υψηλού κόστους των 12 ευρώ για την απόκτηση κάρτα μέλους του κόμματος, δημιουργούνται τοπικές διαπλοκές μεταξύ υποψηφίων και οικονομικά ισχυρών παραγόντων. Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό, αγοράζονται μαζικά κάρτες που δίνονται μετά σε ανθρώπους για να στηρίξουν συγκεκριμένους υποψήφιους ενώ σημειώνει ότι το φαινόμενο είναι ιδιαίτερα έντονο “σε συγκεκριμένη περιοχή στο νομό μας”.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις