Λειτουργία του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στο Δήμο Πλατανιά

Κανένα σχόλιο

Το Σάββατο 21/9/2013 έγινε στο σχολικό συγκρότημα του Γυμνασίου Πλατανιά συνάντηση του Δήμαρχου Πλατανιά κ. Μαλανδράκη Ιωάννη με το Γενικό Γραμματέα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου κ. Ροδόπουλο Χαράλαμπο, με αντικείμενο τη διευθέτηση και των τελευταίων λεπτομερειών για την άμεση λειτουργία του ΕΑΠ στο Δήμο Πλατανιά.Στη συνέχεια έγινε επιθεώρηση των χώρων του Γυμνασίου Πλατανιά, το οποίο θα φιλοξενεί τα μαθήματα και τις συναντήσεις των φοιτητών με τους καθηγητές-διδάσκοντες αλλά και τη διοικητική υποστήριξη που απαιτείται.

Ο Γ.Γ. του ΕΑΠ κ. Ροδόπουλος εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για τη συνεργασία και την ανταπόκριση που βρήκε από το Δήμο Πλατανιά ενώ δεσμεύτηκε ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει και ανακοίνωση από τη Διοικούσα Επιτροπή του ΕΑΠ για την επίσημη έναρξη της συνεργασίας με το Δήμο Πλατανιά και την υπογραφή του σχετικού πρωτοκόλλου. Ανακοίνωσε επίσης ότι θα υπάρξει άμεση έναρξη των μαθημάτων από την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους!

Επίσης συζητήθηκε και το ενδεχόμενο συνεργασίας με το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης που λειτουργεί στο Δήμο Πλατανιά και έχει πιστοποιηθεί από το Υπουργείο Παιδείας καθώς και η δυνατότητα να γίνουν εξειδικευμένα σεμινάρια στον τομέα των τουριστικών και ξενοδοχειακών υπηρεσιών.

"Sponsored links"

Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμα ο αντιδήμαρχος Πλατανιά κ. Δασκαλάκης Νίκος, ο διευθυντής του Γυμνασίου Πλατανιά κ. Παπαστάμος Βασίλης, ο επισκέπτης καθηγητής του ΕΑΠ κ. Πρώιμος Κωνσταντίνος, η διοικητική γραμματέας κ. Δαμπα Φανή και η πρόεδρος του συλλόγου φοιτητών του ΕΑΠ κ. Σολιδάκη Ρούλα.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today