Λεουτσάκος: Εμείς μνημόνια δεν υπηρετούμε- Κάποιοι θέλουν να καταργήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ

Κανένα σχόλιο

Κατηγορηματικά αντίθετος απέναντι στο τρίτο πακέτο βοήθειας εμφανίστηκε για μια ακόμα φορά στην πρωινή εκπομπή του Mega o βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Λεουτσάκος, τονίζοντας ότι «δεν υπηρετεί μνημόνια», ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της αποχής των συναδέλφων του της Αριστερής πλατφόρμας από την διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης.

Όπως τόνισε ο κ. Λεουτσάκος: 

Αν θα ψηφίσουμε «όχι» ή θα απέχουμε από την ψηφοφορία κατά την ψήφο εμπιστοσύνης, θα συζητηθεί όταν κατατεθεί η πρόταση. Εμείς μνημόνια δεν υπηρετούμε.

"Sponsored links"

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Λεουτσάκος προανήγγειλε, επίσης, αρνητική ψήφο από τους συναδέλφους του που την στηρίζουν κατά την συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνηςστη Βουλή, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο οι βουλευτές της Αριστερής Πλατφόρμας να απέχουν από την ψηφοφορία, κάτι που είπε, θα συζητηθεί όταν κατατεθεί η πρόταση.

Ο κ. Λεουτσάκος άφησε αιχμές και για τον Αλέξη Τσίπρα λεγοντας ότι «ο πρωθυπουργός της χώρας στις προγραμματικές του δηλώσεις είχε πει θα πρωτοτυπήσει και θα εφαρμόσει το πρόγραμμά του. Αν τώρα έχει αποφασίσει πως θα το εγκαταλείψει και θέλει να εφαρμόσει το μνημόνιο, που σημαίνει καταστροφή της χώρας, υποταγή της χώρας, «τότε έχει την τερατώδη πλειοψηφία στη Βουλή να το κάνει».

Την ίδια στιγμη, ο αριστερός πολιτικός ανέφερε ότι:

Κάποιοι έχουν βάλει τον ΣΥΡΙΖΑ στην κατάψυξη και θέλουν να τον καταργήσουν, καθώς πλέον μεγάλες πολιτικές επιλογές συζητούνται είτε με τη μορφή διαρροής, είτε με δηλώσεις στελεχών. Ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει συζητήσει ή σχεδιάσει καμία από αυτές τις επιλογές. Αυτό σημαίνει ότι έχεις καταργήσει και ακυρώσει το κόμμα. Ο πρωθυπουργός είναι και πρόεδρος του κόμματος, τέτοιες πολιτικές πρωτοβουλίες έχουν ένα στόχο, που πρέπει να συζητηθεί πρώτον και κύριον στα όργανα του κόμματος.

newpost.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις