ΜέΡΑ25 Χανίων: Πλέον έχουμε μπροστά μας πολύ δουλειά

Κανένα σχόλιο

Ευχαριστήριο ΜέΡΑ25 ν. Χανίων:

Το ΜέΡΑ25 ΧΑΝΙΩΝ ευχαριστεί όλες και όλους τους χανιώτες που μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν ξανά με την ψήφο τους, μετά το σημαντικό αποτέλεσμα που καταγράψαμε στο Νομό στις Ευρωεκλογές,  δίνοντας στο ΜέΡΑ25 το μεγαλύτερο ποσοστό του πανελλαδικά.

Πλέον έχουμε μπροστά μας πολλή δουλειά. Η νεοφιλελεύθερη ΝΔ αναμένεται να πολιτευτεί με ακραία ταξικές πολιτικές σε όλα τα επίπεδα, πατώντας πάνω στις μνημονιακές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έχει απονομιμοποιηθεί αναφορικά με την άσκηση σοβαρής, προοδευτικής αντιπολίτευσης. Η ευθύνη μας λοιπόν είναι τεράστια.

"Sponsored links"

Ως ΜέΡΑ25 δεσμευόμαστε να εργαστούμε εντατικά, τόσο εντός όσο και εκτός Βουλής, διατηρώντας στο ακέραιο το πολιτικό μας ήθος, κηρύσσοντας ανένδοτο αγώνα κατά των πολιτικών επιλογών που ερημοποιούν την πατρίδα μας, φτωχοποιούν την πλειοψηφία της κοινωνίας μας και χαμηλώνουν τις προσδοκίες των νέων μας.

Από τον αγώνα αυτόν δεν μπορεί να λείπει κανείς προοδευτικός, δημοκράτης πολίτης!

Προχωράμε!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις