Μετεγκατάσταση του πυρηνελαιουργείου στην Κίσσαμο

Κανένα σχόλιο

Με τη σύμφωνη γνώμη του επιχειρηματία, η Δημοτική Αρχή Κισσάμου φέρνει προς συζήτηση στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την πρόταση μετεγκατάστασης του πυρηνελαιουργείου που βρίσκεται στην παραλία του Κορφαλώνα.
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Χαράλαμπος Πιτσιγαυδάκης εξηγεί ότι ο επιχειρηματίας έχει συμφωνήσει στο αίτημα, ωστόσο ο Δήμος ζητά κάτι απτό για την απομάκρυνση της μονάδας, αφού δεν υπάρχει ακόμη χωροταξικό στην περιοχή.
Σε περίπτωση απομάκρυνσης του πυρηνελαιουργείου, ο Δήμος έχει ήδη σχέδιο ανάπλασης της περιοχής, προκειμένου να αναπτυχθεί περαιτέρω τουριστικά, καθώς η μέχρι σήμερα εικόνα ήταν η λειτουργία του εργοστασίου δίπλα από την παραλία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις