Με ποσοστό 66% επί των ψήφων, νικητής των εκλογών για τη ΝΟΔΕ Χανίων ο πυροσβέστης Γιώργος Μαρκουλάκης

Κανένα σχόλιο

Σε κλίμα ηρεμίας και με υψηλή συμμετοχή που σύμφωνα με τη ΝΟΔΕ Χανίων ξεπέρασε το 75%, ολοκληρώθηκε η σημερινή εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των προέδρων και μελών νομαρχιακών συμβουλίων και συνέδρων.

Σύμφωνα με τα ανεπίσημα αποτελέσματα για την εκλογή προέδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Χανίων μεγάλος νικητής των εκλογών είναι ο πυροσβέστης Γιώργος Μαρκουλάκης που συγκεντρώνει το 66,35% αυτών που ψήφισαν και επικρατεί με διαφορά περίπου 1.000 ψήφων του δικηγόρου Κωνσταντίνου Σφυριδάκη.

Πιο αναλυτικά τα αποτελέσματα είναι τα παρακάτω:

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις