“Μη την πληρώσουν οι φτωχοί”: Αναρχικοί γέμισαν τους τοίχους του Ηρακλείου με συνθήματα για τον κορωνοϊό

Κανένα σχόλιο

Συνθήματα γέμισαν τοίχους του Ηρακλείου αναρχικοί σχετικά με τον κορωνοϊό.

Σε σχετικό κείμενο που ανέρτησαν στο indymedia αναφέρονται τα εξής:

Τις μέρες που ακολούθησαν την απαγόρευση κυκλοφορίας, γράψαμε συνθήματα σε διάφορες γειτονιές και στο κέντρο του Ηρακλείου. Ανεβάζουμε μερικές ενδεικτικές φωτογραφίες.

"Sponsored links"

Δεν είμαστε διατεθιμένοι να παρακολουθήσουμε την μετατροπή των πόλεών μας σε μοντέρνες φυλακές, κλεισμένοι μες τα σπίτια μας. Δεν θα αποδεχτούμε τα ακραία μέτρα ελέγχου, ούτε αυτά ούτε τα επόμενα.

Ο σεβασμός στη δημόσια υγεία δεν προυποθέτει την υπακοή στις εντολές του κράτους. Δύναμη κι αλληλεγγύη στους γιατρούς και το προσωπικο των νοσοκομείων που το κράτος τους αφήνει χωρίς τα απαραίτητα μέσα υγιεινής, καθώς και σε όσους/όσες έχουν χάσει τις δουλειές τους και ήδη αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης, κάτι που σιγά-σιγά έρχεται για την πλειοψηφία.

Μόνο μαζί θα τα καταφέρουμε!

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.

 


Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις