Μιλτιάδης Κλωνιζάκης και Αριστομένης Συγγελάκης στην παρουσίαση του βιβλίου “Οι οφειλές της Γερμανίας προς την Ελλάδα” στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Τη Δευτέρα 16 Μαϊου στις 8 το βράδυ, στο Εμπορικό Επιμελητήριο Χανίων, το βιβλιοπωλείο “Το βιβλίο” και οι εκδόσεις “Γόρδιος” θα παρουσιάσουν το βιβλίο “Οι οφειλές της Γερμανίας προς την Ελλάδα” του Δαμιανού Βασιλειάδη, μέλους του Εθνικού Συμβουλίου διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα (ΕΣΔΟΓΕ).

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι:

– Μιλτιάδης Κλωνιζάκης, πολιτικός μηχανικός

"Sponsored links"

– Αριστομένης Συγγελάκης, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών και μέλος του ΕΣΔΟΓΕ

Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις