«Μούφα» η βύθιση πλοίου από τουρκικό υποβρύχιο στην Κύπρο

Κανένα σχόλιο

Την …άγαρμπη προσπάθεια δημιουργίας κλίματος στην Ανατολική Μεσόγειο και στην παράλληλη προσπάθεια εκφοβισμού της Ελλάδας με προπαγάνδα, αποκάλυψαν εμπειρογνώμονες.

Όπως σημειώνει το militaire.gr, στο πλαίσιο του παιγνίου προπαγάνδας που παίζει η Άγκυρα, το επίμαχο βίντεο αναρτήθηκε την Κυριακή στην επίσημη ιστοσελίδα του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού χωρίς να αναφέρεται ποια ήταν η άσκηση και πού έγινε.

Οι Τούρκοι άφησαν ωστόσο να εννοηθεί ότι η βολή τορπίλης θα μπορούσε να γίνει στην Ανατολική Μεσόγειο, κοντά στην κυπριακή ΑΟΖ οπού βρίσκεται το ερευνητικό σκάφος Barbaros και θα γίνουν γεωτρήσεις.

"Sponsored links"

Ωστόσο, το συγκεκριμένο παλιό πλοίο πέρασε ρυμουλκούμενο το Βόσπορο στις 10 με 15 Οκτωβρίου με κατεύθυνση τη Μαύρη Θάλασσα, όπου όπως φαίνεται και καταστράφηκε, αποκαλύπτοντας έτσι ότι η βολή έγινε πολύ μακριά από την Κύπρο, και τα παιχνίδια προπαγάνδας της Τουρκίας δεν είχαν βάση.

Το πλοίο ρυμουλκείται στο Βόσπορο με κατεύθυνση τη Μαύρη Θάλασσα

Το βίντεο είναι μάλιστα και προϊόν μοντάζ, καθώς σε εντυπωσιακό πλάνο διακρίνεται η τορπίλη να φεύγει, ωστόσο αυτή είναι μπλε με πορτοκαλί δακτυλίδι, δηλαδή φέρει σήμανση εκπαιδευτικής τοπίλης δίχως γόμωση.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις