Μυστήριο με τον Λουκά Παπαδήμο – Γιατί δεν παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο

1 Σχόλιο

Εδώ και 24 μέρες, ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», υπό αυστηρή φρούρηση, μετά την έκρηξη του τρομοδέματος στα χέρια του.

Αν και η ενημέρωση που είχαν οι αστυνομικοί ήταν για εξιτήριο το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και είχαν ξεκινήσει διαδικασίες συγκρότησης του σχεδίου φύλαξής του, το εξιτήριο ακυρώθηκε, χωρίς να έχει υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Οι αστυνομικοί εκτίμησαν ότι είναι σε καλή φυσική κατάσταση, ωστόσο ψυχολογικά εμφανίζεται ταλαιπωρημένος και δείχνει να μην έχει ξεπεράσει το σοκ, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

"Sponsored links"

Ίσως γι’ αυτό δεν κατάφερε να δώσει πολλά στοιχεία στους αξιωματικούς της αντιτρομοκρατικής για τις λεπτομέρειες της έκρηξης και κυρίως για τον λόγο που τράβηξε το ενδιαφέρον του ο φάκελος και αποφάσισε να τον ανοίξει στο αυτοκίνητο.

Από την πλευρά του το προσωπικό του νοσοκομείου δίνει μάχη ώστε ο πρώην Πρωθυπουργός να μην κολλήσει κάποιο μικρόβιο, χορηγώντας του ισχυρή αντιβίωση.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

1 Σχόλιο

  1. kitsaras

    …η αλλαγή φύλου παίρνει χρόνο!

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today