19.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Νέα ταλαιπωρία για τους επιβάτες της Ryan Air

Ημερομηνία:

Τον τελευταίο καιρό πυκνώνουν τα περιστατικά απίστευτης ταλαιπωρίας για επιβάτες της Ryan Air.

Τελευταίο περιστατικό αυτό με τις πτήσεις της εταιρείας προς Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με αναγνώστρια της Cyprus Times, η πτήση της Ryanair 5082, από Πάφο για Θεσσαλονίκη ήταν προγραμματισμένη για τις 18:40 χθες. Τελικά το αεροσκάφος αναχώρησε μία ώρα αργότερα. Όταν έφθασε τελικά το αεροπλάνο έκανε κύκλους πάνω από το αεροδρόμιο Μακεδονίας και αφού ήταν αδύνατη η προσγείωση λόγω της χαμηλής ορατότητας και των ανέμων, έκανε εκτροπή στο Διεθνές Αερολιμένα Αθηνών. Όπως ανέφερε η κοπέλα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο πιλότος ενημέρωσε τους επιβαίνοντες ότι θα επιχειρούσε μερικές ώρες αργότερα να  φθάσει στο τελικό προορισμό  όπου και θα προσγειωνόταν αυτή τη φορά αφού οι καιρικές συνθήκες θα το επέτρεπαν, ωστόσο ορισμένοι επιβάτες υπό το καθεστώς του φόβου αντέδρασαν και προτίμησαν να μην κάνουν το ταξίδι.

Ανάμεσα σε αυτούς που έμειναν στο αεροδρόμιο της Αθήνας ήταν και τρία της συγγενικά πρόσωπα.  Όπως είπε η κοπέλα, αναγκάστηκαν με δικά τους έξοδα να διαμείνουν στο πλησιέστερο ξενοδοχείο. Η άλλη επιλογή που τους πρότειναν στο αεροδρόμιο ήταν να μεταβούν στην Θεσσαλονίκη από την Αθήνα με λεωφορείο των ΚΤΕΛ ταξιδεύοντας 7 ώρες, κάτι που απέρριψαν από την πρώτη στιγμή λόγω της άσχημης κατάσταση στο οδικό δίκτυο λόγω του χιονιά.

Τελικά έκλεισαν άλλα αεροπορικά εισιτήρια επέστρεψαν στην Κύπρο από την Αθήνα.  Το αεροσκάφος της Ryanair έφθασε τελικά στο προορισμό του στις 2:25 τα ξημερώματα.

Παρόμοια ταλαιπωρία βίωσαν επιβάτες και των πτήσεων από Χανιά προς Θεσσαλονίκη.

Να υπενθυμίσουμε ότι την Κυριακή 8 Ιανουαρίου είχε ακυρωθεί η πτήση από Χανιά προς Αθήνα λόγω των χιονοπτώσεων με την εταιρεία να προσφέρει δωρεάν διανομή σε ξενοδοχείο ενώ στους επιβάτες δόθηκαν οι παρακάτω επιλογές: πλήρης επιστροφή χρημάτων, δωρεάν μεταφορά της κράτησης στην επόμενη διαθέσιμη πτήση, δωρεάν μεταφορά της κράτησής τους σε εναλλακτικό δρομολόγιο. Η Ryanair ζητάει συγνώμη από τους επιβάτες για την οποιαδήποτε ταλαιπωρία που υπέστησαν από αυτήν την ακύρωση λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, η οποία ήταν πέρα από τον έλεγχο της».

Η εταιρεία δεν είχε φερθεί με τον ίδιο τρόπο στην πτήση της Πρωτοχρονιάς Από Αθήνα προς Χανιά και από Χανιά προς Αθήνα.

Η πτήση ακυρώθηκε λόγω μηχανικής βλάβης και οι επιβάτες αναγκάστηκαν να περιμένουν ανήμερα Πρωτοχρονιάς στο αεροδρόμιο μέχρι και τις 00.45 τα μεσάνυχτα με την εταιρεία να δίνει για την ταλαιπωρία τους μόνο ένα voucher των 10 ευρώ…

 

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μητέρα Ιάσονα Λαλαούνη: Οργή για την δικαστική απόφαση – «Ούτε το δίπλωμα δεν του αφαίρεσαν»

Οργισμένη είναι η μητέρα του Ιάσονα Λαλαούνη από την απόφαση του δικαστηρίου, για τον αστυνομικό...

ΣΥΡΙΖΑ: Βουλευτές και υποψήφιοι ευρωβουλευτές ζητούν την καρατόμηση του Κασσελάκη Νο2…

Άνω – κάτω κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το προσκλητήριο του…Κασσελάκη Β’...

Διακοπή νερού τη Μεγάλη Δευτέρα στο Βαμβακόπουλο

Διακοπές στην υδροδότηση θα υπάρξουν τη Μεγάλη Δευτέρα στην...