Νίκος Ηγουμενίδης: Υλοποιείται η δέσμευση του Υπουργείου Πολιτισμού για το ηλεκτρονικό εισιτήριο σε Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου και Κνωσό

Κανένα σχόλιο

Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του ηλεκτρονικού εισιτηρίου σε Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου και Κνωσό, ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η πιλοτική εφαρμογή και έναρξη λειτουργίας του ηλεκτρονικού εισιτηρίου σε μεγάλης επισκεψιμότητας αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία της χώρας αποτελεί ένα πολύ θετικό εργαλείο.

Έχει σημασία να τονιστεί ότι μόνο το 2017 το κατώφλι του Αρχαιολογικού Μουσείου στο Ηράκλειο πέρασαν 417.000 επισκέπτες χωρίς να καταγράφονται στον αριθμό αυτό οι επισκέπτες του Δεκεμβρίου, αλλά και ότι πάνω από 626.000 ήταν οι επισκέπτες στο μινωικό ανάκτορο της Κνωσού όπου καταγράφηκε αύξηση των επισκέψεων κατά 3% σε σχέση με το 2016.

"Sponsored links"

Ειδικά για την Κρήτη, με το ιστορικό ρεκόρ επισκεπτών που καταγράφεται και φέτος, έχει ιδιαίτερη αξία η υλοποίηση της δέσμευσης του αρμόδιου Υφυπουργού Πολιτισμού Κώστα Στρατή σε πρόσφατη συνάντηση μας στο Υπουργείο για λειτουργία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου στις αρχές Ιουλίου τόσο σε Κνωσό όσο και στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, ενώ απομένει πλέον η χρονικά δεύτερη δέσμευση για επέκταση του νέου μέτρου που θα ενισχύσει τη λειτουργία των αρχαιολογικών χώρων και σε άλλα σημεία του Νομού.

Το ηλεκτρονικό εισιτήριο ανταποκρίνεται στις σύγχρονες συνθήκες της νέας εποχής και φυσικά ήρθε ο καιρός οι εικόνες συνωστισμού στις πύλες εισόδου σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους της χώρας και οι ατελείωτες ουρές στα εκδοτήρια να αποτελέσουν παρελθόν».

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις