Να μην αδικηθεί η Κρήτη από τη νέα ΚΑΠ ζήτησαν από τον Π. Κουκουλόπυλο Περιφέρεια και φορείς

Κανένα σχόλιο

Να μην αδικηθεί η Κρήτη από τη νέα ΚΑΠ και να προχωρήσουν τα έργα ανάπτυξης του αγροτικού τομέα ζήτησαν ο Περιφερειάρχης, Σταύρος Αρναουτάκης, από τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Τροφίμων Πάρη Κουκουλόπουλο στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Ατλαντίς».

Στην σύσκεψη, που οργανώθηκε από την Περιφέρεια, για την νέα ΚΑΠ, επήρξε μεγάλη συμμετοχή εκπροσώπων των παραγωγικών φορέων, της αυτοδιοίκησης Ά και ΄Β βαθμού, παρουσία του Υφυπουργού Βασίλη Κεγκέρογλου, των συνεργατών του κ. Κουκουλόπουλου, του Γεν. Γραμματέα Μόσχου Κορασίδη και του Δ/ντή διαχειριστικής αρχής του Υπουργείου Νίκου Μανέτα.

Ο Υπουργός μιλώντας στην σύσκεψη των φορέων είπε ότι η Κρήτη δεν θα είναι αδικημένη αλλά κερδισμένη από την νέα ΚΑΠ και προγραμματίζεται να δοθούν στο νησί κάτι λιγότερο από 600 εκατομμύρια από τα 4 δις συνολικά που είναι οι διαρθρωτικές παρεμβάσεις .

"Sponsored links"

Ο κ. Κουκουλόπουλος ανέφερε ότι αναμένεται άμεσα 3 μεγάλα έργα , η εκτροπή του Πλατύ(που περιμένει το Ρέθυμνο και η Μεσσαρά ) και τα έργα στις Λίθινες Λασιθίου και Ταυρωνίτη Χανίων . Όσον αφόρα την παραγωγή είπε ότι “για το μεγάλο όνειρο για το μεγάλο όνειρο εδώ στο Ηράκλειο που είναι η αναμπέλωση που πρέπει να πάμε μεθοδικά στοχευμένα με βάση τις επιστημονικές μελέτες να πάμε σε μηδενική βάση με την περιφέρεια Κρήτης μπροστά και όλους τους παραγωγούς οργανωμένους σε ομάδες παραγωγών και αν θέλετε μιας και μίλησα για ομάδες , αν θέλουμε να κάνουμε την ειρηνική επανάσταση εδώ στην Κρήτη πρέπει να ξαναδούμε σε νέα υγιή βάση τους συνεταιρισμούς και τις ομάδες παραγωγών”

Ο Υπουργός ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κρήτης Στάυρο Αρναουτάκη για την συνεργασία σε θέματα ανάπτυξης του νησιού και τις προτεραιότητες που δίνονται στα μεγάλα έργα. Ο κ. Κουκουλόπουλος αναφερόμενος στην ΚΑΠ είπε ότι η νέα ΚΑΠ δίνει λεφτά σε αυτόν που παράγει. Μάλιστα αναφερόμενος στο λάδι είπε “το λάδι που παράγεται σήμερα στην Κρήτη με τα στοιχεία των ίδιων των υπηρεσιών εδώ και των αγροτών στην Κρήτη είναι τα 2 τρίτα περίπου του λαδιού που παρήγαγε η Κρήτη το 2006 το ξέρετε φαντάζομαι καλύτερα από μένα , το πρόβλημα μας αυτό είναι , να αμειφθεί αυτός που παράγει και να ανεβάσουμε την παραγωγή κρατώντας πολύ ψηλά την ποιότητα…”

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις