Νότης Μαριάς στην Ευρωβουλή: Η Μέρκελ αφού έβγαλε selfies με τους πρόσφυγες, ανέστειλε το Σένγκεν και άνοιξε το ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης στο Μπούχενβαλντ για να τους κλείσει μέσα

Κανένα σχόλιο

Η Μέρκελ άνοιξε το στρατόπεδο συγκέντρωσης στο Μπούχενβαλντ για τους πρόσφυγες, κατήγγειλε χθες στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος Αντιμνημονιακοί Πολίτες Καθηγητής Νότης Μαριάς παρεμβαίνοντας στη συζήτηση για το μεταναστευτικό.

Ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής επισήμανε ότι από τις αρχές του χρόνου 260.000 πρόσφυγες μπήκαν στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας, πλην όμως το Συμβούλιο Υπουργών Εσωτερικών της Ε.Ε. νίπτει τας χείρας του ως νέος Πόντιος Πιλάτος.

Για το λόγο αυτό παρατήρησε ο Νότης Μαριάς «χρειαζόμαστε μόνιμη κλείδα κατανομής των προσφύγων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και όχι προσωρινό μηχανισμό μετεγκατάστασης. Να εφαρμοστεί η κλείδα κατανομής για όλους τους πρόσφυγες και όχι μόνο για 160.000. Να αφορά όλους και όχι όσους εισήλθαν στην Ελλάδα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση από 15/8. Και αυτό πρέπει να το αποδεχθεί όχι μόνο η Ουγγαρία αλλά και η Γερμανία».

"Sponsored links"

Και ο Νότης Μαριάς συνέχισε: «Αλλά κύριοι συνάδελφοι τι κάνει η Γερμανία; Όλα τα θαύματα δυστυχώς κρατούν 3 μέρες. Το ίδιο ισχύει και με την δήθεν φιλοξενία της κυρίας Μέρκελ, που αφού κάλεσε τους δύστυχους πρόσφυγες από την Συρία να έρθουν στην Γερμανία, μετά τις φωτογραφίες η Μέρκελ ανέστειλε το Σένγκεν και έκλεισε τα σύνορα της Γερμανίας με την Αυστρία. Μάλιστα για να στείλει μήνυμα στους υπόλοιπους πρόσφυγες άνοιξε το πρώην στρατόπεδο συγκέντρωσης των ναζί στο Μπούχενβαλντ για να φιλοξενήσει μερικούς».

Αυτό είναι απαράδεκτο κατέληξε ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής.

Επισυνάπτεται το βίντεο με την ομιλία του Νότη Μαριά:

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις