Ν.Ε. Χανίων ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις Κεφαλογιάννη για διόδια στον ΒΟΑΚ: “Ο Κρητικός Λαός δεν θα συγχωρήσει”

Κανένα σχόλιο

Η Ν.Ε. Χανίων ΣΥΡΙΖΑ με κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα αναφέρεται στον σχεδιασμό της ΝΔ για τοποθέτηση διοδίων σε ένα μελλοντικό ΒΟΑΚ:

Εκφράζουμε την απορία μας για την τοποθέτηση του (Κρητικού) υφυπουργού Μεταφορών της ΝΔ ότι το θέμα των διοδίων στον μελλοντικό ΒΟΑΚ δεν πρέπει να είναι ταμπού, αλλά να το προσεγγίσουμε «με διαφορετικό πνεύμα».

Είναι, άραγε, η δήλωση αυτή ένα ακόμα δείγμα της άγνοιας και της προχειρότητας και με την οποία το σύνολο των στελεχών της συντηρητικής παράταξης, μηδέ του Αρχηγού της εξαιρουμένου, προσεγγίζει το θέμα της κατασκευής ενός σύγχρονου και ασφαλούς αυτοκινητόδρομου στο νησί;

"Sponsored links"

Ή μήπως προλειαίνει το έδαφος;

Την πρώτη εκδοχή δεν μπορούμε να την αποκλείσουμε!

Τη δεύτερη θα θέλαμε ειλικρινά να μην ισχύει διότι μόνο νέες περιπέτειες και καθυστερήσεις μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα.

Η ΝΔ πρέπει επιτέλους να το πάρει απόφαση ότι παρέλαβε ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό για το νέο ΒΟΑΚ, ότι έχουν τρέξει ήδη δύο διαγωνισμοί που ολοκλήρωσαν την πρώτη φάση τους και ότι έχουν δρομολογηθεί με το βέλτιστο δυνατό τρόπο τα μετέπειτα βήματα. Και να μην κρύβεται πίσω από άθλια μισόλογα και συκοφαντίες ότι, δήθεν, παρέλαβε «σκίτσα».

Η κυβερνητική παράταξη συνολικά αναλαμβάνει τεράστια ευθύνη εάν βάλει το μεγάλο αυτό έργο σε νέες και απρόβλεπτες περιπέτειες. Ο Κρητικός Λαός δεν θα της το συγχωρήσει!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις