Οι βομβαρδισμοί των ΗΠΑ στη Συρία ξαναζωντάνεψαν τον ISIS

Κανένα σχόλιο

Η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος εκμεταλλεύτηκε τους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ, Βρετανίας και Γαλλίας στη Συρία για να εξαπολύσει μια ισχυρή αντεπίθεση κατά του συριακού στρατού στο νότιο τμήμα της Δαμασκού.

Οι τζιχαντιστές, που είχαν ουσιαστικά ηττηθεί, βρήκαν την ευκαιρία να αντεπιτεθούν επιχειρώντας να ανακαταλάβουν θέσεις που είχε καταλάβει ο Συριακός στρατός στην περιοχή Αλ Καντάμ.

Πάντως σύμφωνα με τις πληροφορίες η επίθεσή τους δεν είχε αποτέλεσμα αν και οι συγκρούσεις συνεχίζονται.

"Sponsored links"

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις