“Οπαδοί” του ΠΑΟΚ μουτζούρωσαν το γκράφιτι του θρύλου του μπάσκετ Νίκου Γκάλη επειδή φορούσε φανέλα του Άρη!

Κανένα σχόλιο

Το γκράφιτι που απεικονίζει τον Νίκο Γκάλη, τον άνθρωπο που εκτίναξε τη δημοφιλία του μπάσκετ στην Ελλάδα και πρόσφερε τόσα στην εθνική ομάδα, τον Άρη και τον Παναθηναϊκό, αυτόν που κάποτε αποκαλούσανε «Θεό» δεν είναι το ίδιο, όπως πριν από μερικές ημέρες.

Κάποιοι θεώρησαν πως είναι λογικό να σβήσουν το πρόσωπο του Γκάλη. Να γράψουν με πελώρια γράμματα ΠΑΟΚ και να μη ντραπούν να αναφέρουν ακόμη και το όνομα της νεκρής πρώην συζύγου του «Νικ», Τζένης Γκάλης.

Το γκράφιτι προς τιμή του Νίκου Γκάλη στην Αθήνα υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια. Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες ο κόσμος το θυμήθηκε, έπειτα από τη νέα δημοσίευσή του ιστοσελίδες.

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις