Οριστικά έκπτωτος ο Δήμαρχος Γόρτυνας 

Κανένα σχόλιο

Απερρίφθη από το Συμβούλιο της Επικρατείας η προσφυγή του Μιχάλη Κοκολάκη, τον οποίο είχε κηρύξει έκπτωτο από το αξίωμα του Δημάρχου Γόρτυνας το Διοικητικό Πρωτοδικείο.

Αυτό σημαίνει ότι ισχύει η απόφαση του Πρωτοδικείου, που – να θυμισουμε – είχε κάνει  αποδεκτή την ένσταση την οποία είχε καταθέσει ο απερχόμενος δήμαρχος Νίκος Σχοιναράκης, μετά το εκλογικό αποτέλεσμα του περασμένου καλοκαιριού.

Στην ένσταση την οποία είχε καταθέσει ο απερχόμενος δήμαρχος, τονιζόταν ότι ο Μ. Κοκολάκης είχε εργολαβικές σχέσεις με τον Δήμο Γόρτυνας και ως εκ τούτου δεν θα μπορούσε να είναι υποψήφιος.

"Sponsored links"

Η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας γνωστοποιήθηκε και επίσημα με τον συνήγορο του κ. Σχοιναράκη, Γιώργο Μερκουλίδη να κάνει λόγο για “αναμενόμενη εξέλιξη”.

Σύμφωνα με τον κ. Μερκουλίδη, “Με πίστη στην Ελληνική δικαιοσύνη, αναμέναμε την απόφαση αυτή, καθώς η προσφυγή Κοκολάκη ήταν αβάσιμη κατά το νόμο”.

cretalive.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις