“Ο Βασιλιάς των Ονείρων” στο 7ο Γυμνάσιο για το “Κύτταρο”

Κανένα σχόλιο

Και στο 7ο Γυμνάσιο Χανίων θα παρουσιαστεί ,την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, στις 8 μ. μ. από τον Σύλλογο Φίλων Θεάτρου Χανίων «Ο βασιλιάς των Ονείρων» της Ευδοκίας Σκορδαλά- Κακατσάκη σε σκηνοθεσία της Μαρίας Ραμουτσάκη, με κοινωνικό εισιτήριο (τρόφιμα μακράς διαρκείας και φάρμακα)  για την ενίσχυση του Παντοπωλείου Αλληλεγγύης Χαλέπας ΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ, αυτήν την φορά

Να σημειωθεί ότι το έργο θα παρουσιαστεί άλλες δυο βραδιές μετά τις γιορτές στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων λόγω της μεγάλου ενδιαφέροντος που έδειξε το κοινό, κατακλύζοντας το στις 17 και 18 Δεκεμβρίου, πάλι με κοινωνικό εισιτήριο .

«Ο Βασιλιάς των Ονείρων» (Βραβείο του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου) της Ευδοκίας Σκορδαλά-Κακατσάκη κυκλοφόρησε για πρώτη φορά σε βιβλίο από τις εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ (εικονογράφηση Λιάνας Δενεζἀκη) το 2001 και επανεκδόθηκε πολλές φορές. Το 2015 επανακυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΔΕΜΕΝΗ (σε νέα εικονογράφηση της Λιάνας Δενεζάκη) συνοδευόμενο από CD με τραγούδι (στίχοι: Ευδοκίας Σκορδαλά – Κακατσάκη, μουσική-ερμηνεία Νένας Βενετσάνου).

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

admin
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική του αρχή, η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή. Ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.
Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015
  • Κεντρικό Ενημερωτικό ΜαγκαζίνοΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 2:00 pm - 3:00 pmμε την Σία Κοσιώνη
    Στην καρδιά της ημέρας όλα τα γεγονότα και οι προεκτάσεις τους από το προσκήνιο και το παρασκήνιο αλλά και «Μάθε τα καλά νέα», ένα ένθετο με την αισιόδοξη είδηση της ημέρας. Επίσης στις 14:15 έγκυρες διεθνείς ειδήσεις απο την ελληνική υπηρεσία της Deutsche Welle