19.8 C
Chania
Monday, May 6, 2024

Δράσεις ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων

Ημερομηνία:

Δράσεις ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων

Σημαντική ποσότητα τροφίμων μακράς διαρκείας προσέφεραν σήμερα, Τρίτη 20/12/2016, για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων τα μέλη της Λέσχης Κλασικής Μοτοσυκλέτας Χανίων και του Συλλόγου Ιδιοκτητών Παλαιών Αυτοκινήτων Κρήτης (Σ.Ι.Π.Α.Κ.).

Τα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο της πρόσφατης έκθεσης, με θέμα: “Χριστούγεννα μιας άλλης εποχής”, που διοργανώθηκε με επιτυχία από τον Δήμο Χανίων και τους συγκεκριμένους Συλλόγους στην οδό Μουσούρων, κατά τη διάρκεια της οποίας δόθηκε μια διαφορετική εικόνα στην πόλη, ενώ προσφέρθηκε ένα ιδιαίτερο θέαμα για τους λάτρεις του κλασικού αυτοκινήτου και της μηχανής.

Στο μεταξύ, γνωστοποιείται ότι αύριο, Τετάρτη 21/12/2016, στις 09.30, η Αμερικανική Ευκολία της Αεροπορικής Βάσης Σούδας θα προσφέρει τρόφιμα και χριστουγεννιάτικα παιδικά δώρα για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ενώ στις 10.00 η Τράπεζα Χανίων θα προσφέρει 1.400 κιλά κρέατος. Η παράδοση των προϊόντων θα γίνει στο λιμάνι της Σούδας.

Σε δήλωση της η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών, Ελευθερία Αλιφιεράκη, επισημαίνει ότι είναι ιδιαίτερο ελπιδοφόρο να υπάρχουν σήμερα ευαισθητοποιημένοι άνθρωποι και φορείς, που στηρίζουν όσους βρίσκονται σε μεγαλύτερη ανάγκη. “Με αυξημένο αίσθημα ευθύνης υλοποιούμε δράσεις ενίσχυσης των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας, προκειμένου να ξεπεράσουν τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν”, τονίζει στη δήλωσή της η κ. Αλιφιεράκη.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα στα Χανιά – Χάνει δύο δάχτυλα

"Παρατράγουδα" σημειώθηκαν στα Χανιά, αμέσως μετά την Ανάσταση, καθώς...

H γενιά των 65άρηδων εργαζομένων – Το νέο τοπίο στο ασφαλιστικό

Σε αύξηση των ηλικιακών ορίων συνταξιοδότησης οδηγούν οι επικαιροποιημένες μελέτες των...

Πέθανε η φωνή των “Socrates”, Αντώνης Τουρκογιώργης

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου...